Professionele desinfectie tegen de verspreiding van corona

Een professionele desinfectie van uw bedrijfsruimte of privéwoning is een zeer belangrijk instrument om de verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels tegen te gaan. Het is altijd al essentieel geweest, maar met de uitbraak van SARS-CoV-2 is het meer dan ooit de waarheid.

Contact

Bied uw klanten, medewerkers en huisgenoten een veilige werk- of leefomgeving aan

U wilt uw klanten, medewerkers of huisgenoten een veilige (werk)omgeving aanbieden? Wij van Fix4 uit Maasmechelen, een ervaren servicebedrijf, zorgen voor een professionele desinfectie tegen corona. Wij zijn 24/7 actief in heel België. Het gaat zowel om een preventieve reiniging met een focus op alle contactpunten als om een grondige reiniging bij bevestigde of vermoedelijke COVID-19-besmettingen op uw locatie.

Maak een afspraak

Geef het coronavirus geen kans

Er zijn diverse oppervlakken die een risico vormen voor kruisbesmetting. Het gaat over het algemeen om oppervlakken die vaak door de handen worden aangeraakt of waarop SARS-CoV-2 gedurende een lange periode kan overleven. Denk maar aan toetsenborden, deurklinken, trapleuningen, de bedieningsknoppen van de lift, de centrale kantoorprinter enzovoort. Ook flexwerkplekken of tafels die veelvuldig door verschillende mensen worden gebruikt, vormen een risico.

Wij gebruiken desinfectiemiddelen met een passende alcoholgraad om risico-oppervlakken vakkundig te reinigen. We desinfecteren onder andere bedrijfsruimtes, kantoren, rusthuizen, winkels, horecagelegenheden en particuliere woningen, maar we beschikken eveneens over gepaste middelen voor de desinfectie van keukens. De coronaschoonmaak wordt steeds aangepast in functie van uw noden en de eventueel door u uitgevoerde risicoanalyse. Hiervoor hanteren we geen vaste prijzen, maar we stellen graag een offerte op.

Recensies van onze tevreden klanten

Bekijk onze Facebookpagina voor alle reviews van onze service